Leuk dat je hier al bent! 🙂
Wij hebben ons als organisatie als doel gesteld om een leuk volleybalweekend te organiseren, waar je flink aan de bak kunt in het zand en daarnaast ook lekker kunt ontspanenn. Om het te kunnen organiseren hebben we hulp van onze fantastische sponsoren en de creativiteit van onze lokale ondernemers!

KOSTEN

Het inschrijfgeld voor het toernooi is € 10,- per persoon.

Betaling is mogelijk via IDEAL of een bankoverschrijving. Na het aanmelden via het onderstaande formulier volgt een mail met het inschrijfnummer van jouw team en met een link naar IDEAL. Zodra de betaling met goed resultaat afgerond is wordt de inschrijving bevestigd.

Indien je om wat voor reden dan ook jouw team moet terugtrekken, dan kan dat. Afmeldingen kunnen alleen per e-mail gedaan worden onder vermelding van contactpersoon, de naam van het team, de klasse waarin het team staat ingeschreven alsmede het inschrijfnummer. Deze informatie en de reden van afmelding kan gestuurd worden naar: organisatie@dwingelbeachtoernooi.nl

Indien plaatsing van onze kant niet mogelijk is, wordt altijd het inschrijfgeld terugbetaald.

INFORMATIE

Alle informatie zal voor het toernooi aan, via de e-mail of via de website verlopen. Bij de inschrijftafel voor aanvang van het toernooi krijgt ieder team een exemplaar van het programma uitgereikt.

Aanmelden kan tot 6 juni 2020.

Het toernooi is voor (jong) volwassenen. Mochten er voldoende jeugdteams meedoen wordt er ook een jeugdpoule opgezet.

Deelname is voor eigen risico.

INSCHRIJVEN
  Gegevens team:

  Welk niveau wil je inschrijven?

  Je kan kiezen uit 2 tegen 2 of 4 tegen 4:

  Soort team:

  Selecteer tweede voorkeur qua niveau (alleen van toepassing wanneer je gewenste poule vol/onvoldoende vol is)

  Met hoeveel personen komen jullie in totaal