Vorig jaar hadden wij, op de boot van Ameland, het plan opgevat om een eigen toernooi te organiseren. Een jaar later is het echt zover. Voor iedereen is het nieuw. De datum wordt geprikt, de plannen gemaakt. Overleg met elkaar, de gemeente, horeca en locatie.

En dan is het zaterdagochtend. De koffie staat klaar en de laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet. Het weer is goed, alles is ingedeeld en ingekocht. Het laatste ingrediënt van de dag mag komen: de teams!

In 3 poules speelden de aanwezige teams voor de eeuwige roem.. en een heerlijk ambachtelijke appeltaart 🙂 De barbecue ging ’s middags aan en de rest van de dag was er ook aandacht voor de inwendige mens.

18:00 uur – de prijsuitreiking. Terwijl velen nog heerlijk genieten van de barbecue even stilstaan waar het vandaag ook om draait: de wedstrijden en de uitslagen. 3 teams mogen genieten van de appeltaart 🙂

22:30 uur. De velden zijn geveegd en er is niets meer herinnert aan een fantastisch toernooi. Het was gaaf, de benen gaan omhoog! en iedereen zit met een grote glimlach – we did it! 🙂

Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉